Gorillaz nye Album «the Fall» er ute!

Tidligere i denne bloggen så skrev jeg om Gorillaz og ryktene om  at de var i  ferd med å utgi/spille inn ett album ene og alene på  Apples iPad.

Ryktene stemte og merkelig nok er prosjektet gjennomført.

Gorillaz.com kan du streame albumet og er du endel av Sub  Division(Gorillaz Fanclub)kan du også laste det ned.  Kostnadsfritt.

Noen av Applikasjonene som er brukt i opptak er Funkbox,  StudioMiniXI,  Harmonizer,BS16 i med flere. Det oppgis å være  brukt i alt 20 Applikasjoner  som finnes til iPad og sett utifra ett  musikalsk perspektiv er dette intet  mindre enn imponerende.

Platen er naturligvis også Mastret, Mikset og Produsert av  eminente  mennesker som Stephen Sedgwick, Geoff Pesche og  Gorillaz selv.

Så om man trodde at plata ble kasta rett i smieovnen fra iPad så tok man  altså feil. EMI Records ville naturligvis aldri gitt ut eller tiltatt ett slikt krumspring. Selv ikke fra Gorillaz sjefen selv.

Mastringen av albumet er gjort i ærverdige Abbey Road Studios så kvaliteten er det ikke  noe å si noe på.

Vel om du liker Gorillaz og har lyst å lytte til værket så finnes dette på bandets  hjemmeside. Gratis og  enklere blir det ikke.

 


 

Nå skal det gjøres endel flere gjennomlyttinger men som ett utgangspunkt så er jeg mektig imponert. Og med iPad i tankene så blir det faktisk enda bedre.

Så det er bare å selge gitaren og kjøpe surfebrett. Hail elektronikken.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s